Pečení po Slovensku
Temperamentní Ketrin nás nabyla nekonečnou energií a podělila se s námi o nové nápady, které prezentovala na soutěži Moravský cukrářský šampionát, kde získala 1. místo v kategorii svatební dort. Korpus s prachem ze sušených hub, povidla, vanilkový krém s vaječným likérem a karamelizované mandle nám vytvořily lahodný dezert. Sametový sprej, mech, jahody a maracujový kaviár nám zaručily, že byl i krásný. Lucia Piterka nám ukázala něco z jiného soudku. Temperování čokolády, míchání barev, vylévání forem a příprava náplní, to vše je nutné při výrobě pralinek. Čas, který je potřeba věnovat těmto „čokoládkám“ aby byly lesklé, křupavé a lahodné, je k nezaplacení. Moc děkujeme za Váš čas, naše milé kolegyně, a zase se těšíme na nové tvoření s Vámi.