Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Út 14°C St 12°C Čt 17°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
POZVÁNKY NA SC BONAPARTE

POZVÁNKY NA SC BONAPARTE

Předprodej vstupenek: www.slavkovak.cz/akce

Štístko a Poupěnka
ne 22. 9. od 15.00

 

Opět se setkáte s panem Doremi, Honzíkem a samozřejmě s námi: Štístkem a Poupěnkou. Na začátek si pořádně zaskáčeme s písničkou Skáčeme a také zalétáme s Letí, letí. Konečně splníme přání broučkům, kteří se tak dlouho těšili na Jojojo, nenene. Naučíme vás naši verzi táborového hitu: Když jsi šťastný. Pro Honzíka i broučky je dále připravena úžasná hra, ve které budou hledat ukryté písničky. Zopakujeme si hodiny a hlavně čtvrt, půl, třičtvrtě i celou s Tik ťak. Nejen to se dozvíte na představení Pojď si hrát!

 

Jaromír Hanzlík a jeho Úsměvy

čt 26. 9. od 19.00

 

Herecká legenda, držitel Křišťálového glóbu za umělecký přínos české kinematografii na MFF v Karlových Varech přijíždí 26. září 2024 do Slavkova u Brna s pořadem „Úsměvy Jaromíra Hanzlíka. Představení v SC Bonaparte začíná v 19.00 hodin.

Předprodej vstupenek za 230,- Kč v Infocentru, 290,- Kč na místě.

 

Recitál Karla Plíhala
ne 6. října od 19.00

 

Čtyřnásobný vítěz Porty a držitel ceny Anděl, virtuózní hráč na kytaru, skladatel, básník a písničkář - to vše a mnohem víc je Karel Plíhal, který vystoupí 6. října 2024 od 19 hodin v SC Bonaparte. Cena vstupného v předprodeji – 390 Kč. Vstupenky zakoupené na zrušené jarní představení jsou stále v platnosti.

Karel Plíhal, ojedinělý hudebník textař a poeta, v jedné chvíli dokáže publikum rozesmát veselou básničkou, aby vzápětí posluchače rozněžnil a roztesknil emotivním textem písně. Jednočlennou kapelu Karla Plíhala posílil skvělý kytarista Petr Fiala, kterého Karel potkal na hudební škole v Hradci Králové. Na Plíhalově koncertě posluchače čeká jemná a hravá poetika, komorní atmosféra a to vše ve formě inteligentně humorných, často vyzrále sebeironických textů nebo krátkých veršovánek uvozujících či doplňujících jednotlivé písničky. A zároveň famózní kytarové umění.