Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Út 14°C St 12°C Čt 17°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
 Sebeobrana Krav Maga Seal System - květen a červen 2024

Sebeobrana Krav Maga Seal System - květen a červen 2024

Květen byl opět ve znamení tradičních seminářů s názvem BootcampKidsa Mezinárodní Bootcamp.

Dětského Bootcampu, který se konal 18.5.2024 ve Slavkově u Brna, se zúčastnilo přes 170 žáků z našich oddílů. Děti měly různé stanoviště na území Slavkova. Vyzkoušely si různé sebeobranné techniky beze zbraní, ale i obranu proti noži, pistoli, dále různé hry, překážky, ale hlavně tvořily úžasný tým. Velké díky patří také rodičům, kteří vedou děti touto cestou. Neváhejte a stáhněte si přihlášku z našich stránek a přijďte v září k zápisu. Sebeobrana je pro všechny věkové skupiny: děti od 5-8let a od 8-15let a dále od 15let-99let.  Dne 25.5.2024 proběhl jedenáct. ročník mezinárodního semináře International Bootcamp, kterého se zúčastnilo přes 80 žáků z5 zemí.

První ročník mezinárodního turnaje v KMSS Kids ve Slavkově u Brna proběhl

15.6.2024 za přítomnosti 80 dětí -závodníků, Senseiu, Senpaiua instruktorů. Hlavní porota byla z ČR –Kancho Petr Hlaváč, Sensei František Mejzlík, USA Hanshi Nick Braaksmaa Rumunska/ Slovenska KanchoIosif Juras

Co bylo jen na papíře se proměnilo v realitu.

4x tatami+ 1x stanoviště na fyzickou zdatnost.

  1. Tatami-boj beze zbraně
  2. Tatami-obrana proti zbraním
  3. Tatami-Kumitelight/beltstag
  4. Tatami-Grappling
  5. stanoviště -Fyzička

Neuvěřitelná atmosféra, úžasní bojovníci a rodiče, příbuzní a kamarádi, kteří fandí snad do teď. Děkuji za pomoc všem instruktorům a věřím, že další ročník bude ještě lepší.

Další událostí byl druh. mezinárodní turnaj v Krav Maga Seal Systém v St. Cloud v USA na Floridě, kterého se zúčastnilo přes 70 žáků ve věku od 3-60let. Sensei Nick Braaksma uspořádal opět úžasný turnaj.

Další seminář proběhl v St. Cloud/Florida pro žáky JiuJitsua Nassau-Bahamy a to vše pod vedením našeho hlavního instruktora Kancho Petra Hlaváče a Sensei Kristýny.

Oddíly sebeobrany Krav Maga jsou určené pro kluky i holky. Zásadou je, aby se každý naučil adekvátně reagovat na verbální i neverbální útok, obranu proti jednomu i více útočníkům se zbraní i beze zbraně. Neučíme co chcete, ale to co Vám pomůže k ochraně vaší a vašich blízk.ch. Sebeobrana Krav Maga Sea lSystem je s prvky Karate, JiuJutsu, Juda, sebeobrana proti zbraním jako je nůž, pistol, ale i používání sebeobrann.ch pomůcek.