Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Út 14°C St 12°C Čt 17°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Sportovní klub CHB GYM Slavkov u Brna vstupuje do podzimní sezóny

Sportovní klub CHB GYM Slavkov u Brna vstupuje do podzimní sezóny

Vážení sportovní přátelé, letní prázdniny jsou téměř u konce a to je ta pravá chvíle přemýšlet o výběru sportovního zájmového kroužku pro vaše dítě. Sportovní klub CHB GYM sídlící na Palackého náměstí ve Slavkově u Brna (se vstupem v přízemí hned vedle internetové kavárny) vám tuto možnost nabízí.

V našem klubu se věnujeme výuce bojového sportu se zaměřením na disciplíny Kickbox a Muaythai. Nabízíme vám jedinečnou možnost rozvíjet u vašeho dítěte vlastnosti, které bude potřebovat po celou dobu svého života, a to až do pozdní dospělosti. Součástí výuky Muaythai je kromě rozvoje silné fyzické odolnosti také budování bojového ducha, charakteru a sportovní psychologie zejména. V CHB GYM není prostor pro faleš, nečestnost, vyhýbání se řešení problémů a krizových situací! Naše žáky učíme stavět se k problému čelem a především je řešit, a to jak v aréně cti, tak i v osobním životě. To všechno jsou atributy, pro které stojí za to přihlásit vaše dítě právě do sportovní školy CHB GYM!

 

Zejména v této zrychlené době, kdy děti nemají prostor pro přirozené vnímání životních hodnot, kdy vyspělé IT technologie přinášejí kromě pozitiv i řadu negativ, žákům rozhodně prospívá komplexní rozvoj v bojových sportech, kde si právě tyto vlastnosti velice snadno upevní. To vše vám nabízíme kompletně! Protože právě to je nedílnou součástí výuky naší školy CHB GYM. Pro úplnost vás nechám nahlédnout do dílny našich fighters. Představím vám například našeho žáka Martina „Vajgla“ Lučného, který je typickým zápasníkem naší Muaythai školy CHB GYM. Martin začínal v tréninku v našem klubu již v devíti letech a dnes je součástí sportovního soustředění České státní reprezentace Muaythai. Pokud mám charakterizovat Martina Lučného, mohu jen s hrdostí potvrdit, že jsme v naší dílně vytesali opravdu tvrdého a odolného válečníka, který má pro CHB GYM typickou povahu pitbula. To vše jsou vlastnosti, které vaše dítě nikde jinde tak snadno nezíská, ani si je za žádné peníze nikde nekoupí. Každý žák si musí tyto charakteristiky sám vybudovat léty tvrdé dřiny v tréninku, a hlavně i zasloužit. A právě v tom je naše škola jedinečná.

 

Zápisy do školy Kickboxu a Muaythai zahajujeme dne 2. září od 17 hodin ve sportovním klubu CHB GYM na Palackého náměstí 126. Přihlásit se můžete celou dobu měsíce září. Všichni zájemci o výuku v našem sportovním klubu CHB GYM jsou co nejsrdečněji vítáni!

                                                                                

Předseda sportovního klubu a hlavní trenér Bohuslav Chudáček