Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Ne 31°C Po 15°C Út 19°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Talentovaní tanečníci ze Slavkova se stali mistry České republiky

Talentovaní tanečníci ze Slavkova se stali mistry České republiky

Je nám velkou ctí s jakou radostí, úspěchy a krásným sdílením míříme nyní do závěru již 3. taneční sezóny působení našeho tanečního studia B-FRESH zde ve Slavkově u Brna.

Naše studio se velmi rychle stalo místem, kde mladí studenti přímo ze Slavkova a z blízkého okolí rozvíjejí své schopnosti a dosahují skvělých úspěchů, které jsme za tak krátkou dobu působení zde popravdě ani nečekali. Je to však výsledkem tvrdé dřiny a velkého nadání všech našich členů.

Aktuálně se v B-Fresh ve Slavkově u Brna vzdělává přes 150 dětí ve věku od 3 do 16 let a velmi úspěšně funguje také rodičovská složka Fresh Groove sdružující maminky!

Za 3 roky našeho působení jsme dosáhli mnoha významných úspěchů na soutěžním poli. Za obrovský úspěch letošního roku považujeme nominaci všech 4 soutěžních choreografií na Beat Street – Mistrovství České republiky, které se konalo ve dnech  17.- 19.5.2024 na hale Starez Vodova v Brně, a zúčastnily se ji všechny nominované formace s následujícím výsledkem:

  • Mini děti/mini team – In The Spotlight: 1. místo, MISTŘI ČR
  • Děti/street kids - Watch Out: 4. místo 
  • Junioři/young fresh - Honeylicious: 10. místo
  • Rodiče/fresh groove – The Jackson’s Thing: 3. místo, II. VÍCEMISTŘI ČR

Děkujeme všem tanečníkům za fantastickou reprezentaci našeho města a gratulujeme ke krásným výkonům a úžasným umístěním!

Aktuálně jsme z důvodu dlouhodobého velkého zájmu o členství ve studiu kapacitně naplněni v soutěžních složkách a taktéž z technických důvodů kapacit sálu a zázemí. Máme však dobrou zprávu pro ty, kteří by u nás chtěli na hobby úrovni začít tancovat 1x týdně. V červnu bude probíhat konkurz pro dospělé tanečníky od 16 let pro nové otevíranou taneční složku. Dále od září otevřeme pro juniory ve věku 11-14 let nový kurz pro začátečníky. Pro více informací sledujte prosím náš Instagram @bfresh_slavkov.

Moc rádi bychom Vás touto formou pozvali také na naši závěrečnou taneční show, která se uskuteční 23. června od 16:00 v zámeckém parku. Přijďte si užít nezapomenutelné odpoledne plné energie a skvělých tanečních výkonů s bohatým zázemím občerstvení, her a doprovodného programu.

Přijďte nás podpořit a podívat se na to nejlepší, co jsme za uplynulý rok v našem studiu vytvořili :-)

Těšíme se na vás!

Kolektiv lektorů a studentů Tanečního studia B-Fresh