Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
St 11°C Čt 14°C Pá 10°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Výstava fotografií přiblíží poslání mobilního hospice.

Výstava fotografií přiblíží poslání mobilního hospice.

Otevřete s námi dveře do světa, kde se umění setkává s nadějí, a podpořte s námi důležité poslání domácí hospicové péče.

Přijďte objevit krásu a hloubku díla, které vzniklo ve spolupráci s fotografkou Martinou Fehérovou. Snímky plné naděje a inspirace Vás zavedou na cestu plnou poutníků, hledajících světlo i ve tmě, a připomenou nám všechny hodnoty, které nás spojují. Tento jedinečný motivační projekt představuje spojení umění, lidskosti a solidarity, realizovaný s láskou a péčí Mobilního hospice sv. Filipa Neri Oblastní charity Hodonín.

Výstava fotografií bude k vidění v prostorách Informačního centra a historické radnice od 1. do 31. října 2024. Vernisáž za účasti zástupců města a Oblastní charity Hodonín se uskuteční v úterý 1. října od 17.00 v obřadní místnosti historické radnice.  

Mobilní hospic sv. Filipa Neri poskytuje hospicovou péči nevyléčitelně nemocným pacientům v posledních měsících života. Pacientovi je k dispozici specializovaný lékařsko-ošetřovatelský tým 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Rodina může požádat o spolupráci psychologa, sociálního pracovníka i duchovního. V případě potřeby lůžkové paliativní péče lze umístit pacienta do Domu léčby bolesti s hospicem sv. Josefa v Rajhradě, kde ho mohou doprovázet rodinní příslušníci. Pro ty jsou připraveny také hostinské pokoje.

Více informací naleznete na stránkách www.hodonin.charita.cz