Hlavní menu
Další možnosti
Přihlásit se
Ne 31°C Po 15°C Út 19°C
slavkovak.cz / Volný čas a turistika ve Slavkově u Brna
slavkov.cz / oficiální stránky města
Výukový program Summer Camp spojuje

Výukový program Summer Camp spojuje

Je to mezinárodní show - so let’s go!

Jazykové centrum JCB ve spolupráci se spolkem You can do it!, z.s. pořádali i letos výukový program v angličtině Summer Camp ve Slavkově u Brna. O letošním již 2. ročníku vám více poví vedoucí programu Karolína Kolaříková:

I letos jsme poznávali cizí země, místa a kultury. Učili jsme se co je na nich rozdílné, ale také jsme si ukazovali co nás všechny spojuje - a to nejen v rámci zemí, ale i v rámci našich osobností. Každý z nás je jiný. Nejsme všichni volejbalisti, tenisti ani golfisti. Na zámek jde někdo z nás poprvé a jiný ho má prochozený křížem krážem. Jógu někteří z nás cvičili poprvé a jiní ji cvičí každý den. Na zahradě u Černého Lva to někteří již znají a jiní tuhle anglickou oázu objevili až s námi. Společné ale máme jedno -  spojuje nás touha komunikovat mezinárodně. Během roku mluvíme anglicky v našich třídách, v létě se na Summer Campu snažíme rozmluvit anglicky celý Slavkov. A to se nám letos opět povedlo! Spojujeme tak cizí země, lidi i Slavkovská místa.

Spojováním se učíme dovednosti, které jsou při výuce jazyka nezbytné - spolupráci a komunikaci. Každý dělá něco, známe svoje silné a slabé stránky, umíme si rozdělit role, na všem se dohodneme a učíme se dávat si zpětnou vazbu. Jak jsme si slibovali - byla to mezinárodní show, zapracovali jsme nejen na angličtině ale i na soft skills a spolupráci a procestovali nejen spoustu států, ale i Slavkovských zákoutí. Rádi byste se k našemu mezinárodnímu dobrodružství připojili i během roku? V našich kurzech můžete - právě probíhá zápis! Začínáme již od 9. září a místa si můžete rezervovat na: www.jazyky-bucovice.cz.